Wat is fysiotherapie?

De fysiotherapeut is de deskundige op het gebied van het voorkomen, ondersteunen en verhelpen van klachten en aandoeningen van het steun en bewegingsapparaat. Dus voor klachten van beweging, ademhaling, spieren, gewrichten, houding, banden en pezen, circulatie, spanning, werk gerelateerde klachten en sportblessures, kunt u bij de fysiotherapeut terecht.

Iedere fysiotherapeut heeft de opleiding fysiotherapie gevolgd, is BIG* geregistreerd en wordt getoetst door het CKR**. Daarnaast kan een fysiotherapeut zich ook op een bepaald vlak specialiseren. Binnen ons team werken verschillende specialisten. Wij maken voor u een behandelplan op maat, waarbij wij aan de hand van uw klachten een of meerdere therapeuten aanwijzen die gespecialiseerd zijn in uw klacht.

Als u een klacht heeft, laat dan een screening doen. Dat kan zonder verwijzing. Tijdens het kennismakingsgesprek vertellen we hoe uw specifieke klacht verholpen kan worden. Direct na de eerste behandeling heeft u duidelijkheid over hoe uw behandelplan eruit zal zien.

*BIG geregistreerd: Een BIG-registratie geeft duidelijkheid over de bevoegdheid van een zorgverlener. (https://www.bigregister.nl)
**CKR geregistreerd: In het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) Fysiotherapie zijn fysiotherapeuten opgenomen die voldoen aan de door het KNGF gestelde kwaliteitseisen. (https://www.kngf.nl/vakgebied/kwaliteit/ckr.html)

Wilt u meer informatie of uw klacht een indicatie is voor fysiotherapie? Vraag het de fysiotherapeut.

U kunt terecht bij:

Martin van Tol Niels van Heemskerk
Direct online een afspraak maken? Bel nu

FYSIO IJBURG

Eva Besnyƶstraat 29
1087 KR Amsterdam
Praktijk nr. (AGB): 04-018090
020-416 02 00 / info@fysioijburg.nl

Openingstijden

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van de website geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

akkoord

© 2015 - 2021 Fysio IJburg | Disclaimer | Website: Voorloper.com | Ontwerp: MVDP

© 2015 - 2021 Fysio IJburg
Disclaimer

Website: Voorloper.com
Ontwerp: MVDP